Prijzen

The Pearls of India biedt een prijsstructuur aan, die afhankelijk is van het aantal personen binnen het reisgezelschap en de gewenste of beschikbare auto. Uiteraard zijn benzine, toeristenbelasting, staat- en provinciebelastingen, parkeerkosten, tolheffingen en verzekeringen bij deze prijs in begrepen. De prijs is gebaseerd op gemiddeld 200 km per dag.

Niet inbegrepen in de prijs zijn entreekosten, lokale gidsen, fooien en hotelovernachtingen. Uiteraard kunnen de chauffeurs wel advies geven over diverse hotels afhankelijk van het opgegeven budget. Stuur ons een email ( info@thepearlsofindia.com ) met de gewenste reisdata, een grove schets van de reisroute. Wij nemen dan contact met je op.

Prijzen

Suzuki D-zire ( hatchback ) voor 1-3 personen: € 59 per dag. Boven de limiet van 200 kilometer per dag (gemiddeld) betaalt u € 0,20 per kilometer.

Driver Babu with his brandnew Suzuki D-Zire

Toyota Innova ( MPV ) voor 3-5 personen: € 75 per dag. Boven de limiet van 200 kilometer per dag (gemiddeld) betaalt u € 0,30 per kilometer.

Tempo Traveller ( minibus ) voor 4-8 personen: € 110 per dag. Boven de limiet van 200 kilometer per dag (gemiddeld) betaalt u € 0,55 per kilometer.

Tempo Traveller minibus

Alle auto’s zijn uitgerust met airco.

Prijsberekening

Een voorbeeld; je reist met 2 personen 10 dagen door India.
Berekening; € 59 per dag x 10 (dagen) = € 590 totaal voor 10 dagen met 2 personen. Je hebt dan recht op 10 x 200 = 2000 kilometer. Kom je boven de limiet uit, dan wordt er een kilometerprijs berekend voor extra kilometers.

Ook een rondreis maken door Nepal is mogelijk, alleen in combinatie met India. Prijsopgaaf op aanvraag.

Hoe te betalen?

Bij aankomst op het vliegveld in Delhi zal de chauffeur gereed staan om je op te halen van het vliegveld (Indira Gandhi International Airport). Op dat moment zal de tour van start gaan, middels het eigen gekozen programma. Bij aankomst in Delhi zal 50% van de totaalprijs worden afgerekend bij de chauffeur. De overige 50% zal halverwege de tour worden voldaan. Er kan zowel in euro’s als in rupees worden betaald. Op die manier komt het gehele reisbedrag ten goede aan de chauffeur.