De chauffeurs

Ozze-chauffeur-Babu

Met onze ervaren chauffeurs naar de mooiste steden van India. De chauffeurs rijden je gedurende het tourprogramma rond in een privé-auto. Zij spreken uitstekend Engels, hebben meer dan vijftien jaar ervaring en zijn in staat je veel te vertellen over India en de plaatsen die je wilt bezoeken. Uiteraard beschikken de chauffeurs over het specifieke toeristenrijbewijs, waarmee zij toeristen overal in India mogen rondrijden. Bespreek nu je privé-chauffeur en ga onbezorgd op reis. Wij nemen na je aanvraag zo spoedig mogelijk contact op, om je wensen af te stemmen, want alles is mogelijk!

Babu & Bharat

Babu en Bharat, zijn twee broers uit een dorpje in Nepal, die op jonge leeftijd besloten om naar het grote India te vertrekken om inkomsten te genereren voor hun families. In Nepal is er bijna geen werk en vele mannen vertrekken naar het buitenland om daar te werken. Helaas is Bharat een aantal jaar geleden bij een ongeluk verlamd geraakt en kan helaas niet meer rijden. Voor Babu en de andere chauffeurs waarmee wordt samengewerkt was de Covid periode een lange tijd zonder werk en inkomsten. Maar inmiddels is het toerisme gelukkig weer op gang gekomen en verwelkomen Babu en zijn collega’ s weer reizigers uit Nederland, België, Duitsland en vele andere landen.

Babu beschikt na meer dan 25 jaar ervaring over een uitstekende kennis van India en Nepal, de bezienswaardigheden en de cultuur. Hij kan het zich nu drie tot vier keer per jaar veroorloven om zijn familie in Nepal te bezoeken.

The Pearls of India ondersteunt Babu en zijn collega’ s bij de bemiddeling van toeristen die met een eigen auto met chauffeur in India en Nepal willen rondreizen.

Het initiatief The Pearls of India blijkt al lange tijd succesvol. Steeds meer mensen kiezen voor een prachtige reis naar het kleurrijke India. Babu heeft inmiddels vele bevriende chauffeurs die bij dit initiatief zijn aangehaakt. Daardoor kunnen we de vele aanvragen blijven beantwoorden en daarmee meer gezinnen ondersteunen. Allen hebben zij ruime ervaring als chauffeur, beschikken over de juiste papieren en doen er alles aan om er onvergetelijke reis van te maken. Wil je meer weten over de kosten? Kijk op https://thepearlsofindia.com/prijzen/